Kedves Szülők és Kicsik!

Örömmel üdvözöllek benneteket a gyerekjóga varázslatos világában! Ezen az izgalmas úton olyan lehetőségeket fedezhettek fel, amelyek segítenek a kicsiknek testüket és elméjüket összehangolni, valamint a játékos mozgásban és kreativitásban fejlődni.

Gyerekjógával nem csak testeteket, hanem lelketeket is gondozhatjátok. A különböző pózok és gyakorlatok segítenek a test rugalmasságának növelésében, az egyensúlyérzék fejlesztésében és a koncentráció javításában. Mindezt egy olyan vidám és barátságos környezetben tehetitek meg, ahol a kreativitás és a játék az elsődleges.

Fontos számomra, hogy a gyerekek pozitív élményekkel gazdagodjanak minden egyes órámon. Hangolódjatok a belső gyermeki örömre és fedezzük fel együtt a testedzés és a relaxáció örömét. Minden gyakorlat arra hivatott, hogy segítse a kicsiket a kiegyensúlyozott növekedés és fejlődés útján.

Nagy örömömre szolgál, hogy részese lehetet a gyermeketek fejlődésének. Bízom benne, hogy az együtt töltött időnk vidám és élménydús lesz.

Ha bármilyen kérdésetek van vagy szeretnétek megosztani velünk tapasztalataitokat, ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot. Az öröm, a játék és a mozgás mindig velünk van!

Minden jót kívánok nektek, és várlak benneteket a következő gyerekjóga óránkon!

A gyerekjóga foglalkozások vidám képsorai