Dr. habil. Kollár Csaba PhD.
A Humán Szakemberek Országos Szövetségének szakértője

Kovács Anitát több éve ismerem, s a kineziológia és a life coaching területén felkészült, hiteles és gyakorlott szakembernek tartom, akinek ilyen területen végzett tevékenységéről saját tapasztalatokat is szereztem. Anita kellő érzékenységgel és empátiával, ugyanakkor mindvégig megőrizve szakmai objektivitását segíti a hozzá fordulókat. A kineziológiához és annak módszertanához annyira nem, de a coachinghoz, annak elméletéhez és gyakorlatához jól értek, így szakmai véleményem az, hogy Anita minden tekintetben jó, sőt kiváló munkát végez a life coaching területén. A coaching-ülések felépítése, dinamikája megfelelő, az egyéni képességeket, készségeket és az egyén pillanatnyi lelki állapotát egyaránt figyelembe vevő módszereket Anita az aktuális szakmai irányelveknek és iránymutatásoknak a figyelembe vételével választja ki. Jó szívvel ajánlom a kineziológia és a life coaching területén Kovács Anitát, vagy más névvel Készségfejlesztő Anitát!
2023.08.19.

Vajda Tímea
Az 5 éves Iván édesanyja

Kisfiunk mindig nagy örömmel veszt részt Anita által tartott fejlesztőtornán. Anita nagyon kedves és kiválóan hangolódik rá a gyerekekre, így a fejlesztés nemcsak egy feladat a gyerek számára, hanem inkább egy örömteli esemény.
2023.0312.

Tóth Ágnes Anita
A 4 éves Iza édesanyja

Anita rögtön megtalálta a hangot, az egyébként nagyon visszahúzódó kislányommal, folyamatosan játékosan irányítja, segíti, hogy megcsinálja a tornán a feladatokat. A kislányom nagyon szereti a jutalom pecsétet, amit a kezükre kapnak, boldogan meséli itthon, hogy már ezt is megtudta, merte csinálni, hogy Anita mivel töltötte meg őket, mikor palacsinták voltak, hogyan segített, hogy ne féljen a krokodilos játéktól. Motivált, hogy folyamatosan fejlődjön. A felméréskor kiderült, hogy maradt vissza, nem leépült csecsemőkori reflexe, a tornák segítségével, ez is javul és a hétköznapokban is észrevehetőek az ezzel kapcsolatos változások.
2023.05.02.

Az Anita által tartott gyerekjógához, még csak néhányszor volt szerencsénk, de kislányom várja, hogy mikor lesz a legközelebb. A jóga alapjait a 3-4 évesek szintjén remekül átadja, az ászanákat játékosan (színes lufik, állatok…) ismerteti meg a gyerekekkel.”

Stefi
A 4 éves Ákos édesanyja

Anita vidám hangulatú órakat tart, játékosan tálalja a gyakorlatokat, a gyerekek nagyon élvezik, ügyesen motíválja őket. Példaértekű és ritka az a szeretetteljes figyelem, ahogy a gyerekek felé fordul. Türelemes és kedves, a félénkebb, szorongóbb gyerekekkel is könnyen megtalálja az összhangot.
2023.04.27.